reduce-humidity-clean-air-stage

Намалете влагата, за да дишате чист въздух у дома

Няколко начина за лесно поддържане на чистотата и подобряване на качеството на въздуха вкъщи.

Чистият въздух е най-важен за приятната атмосфера у дома.

Често си мислим, че въздухът на улицата е по-замърсен от този вкъщи, но истината е, че понякога въздухът вътре може да бъде по-лош от този отвън. Затова е важно въздухът у дома да се поддържа чист и здравословен.

Трябва да започнем с малко чистене. Прахът, който се натрупва по неизползваните повърхности, задължително трябва да се почисти, за да не се разнася. Почистете с прахосмукачка килимите, диваните и други меки вещи, по които могат да попаднат прах от въздуха, домашни акари и други алергени. Членовете на семейството трябва да се събуват и събличат връхните си дрехи, когато влизат у дома. И накрая – не забравяйте да измиете пода. Измиването на пода помага за поддържането на въздуха чист, защото премахва и последния останал прах, пропуснат от прахосмукачката.

След като приключихте с чистенето, не забравяйте, че е също толкова важно да намалите влагата у дома, за да дишате здравословен въздух. Оптималната относителна влажност е между 50 и 60%. Времето и домакинската работа променят влажността и затова е важно да знаем как да я измерваме и контролираме. Както високата, така и ниската влажност могат да създадат дискомфорт и затова е важно да контролираме влагата.

Един от начините за това е да поставим влагоабсорбатор у дома. Това устройство помага да намалим излишната влага, за да осигурим подходящата влажност вкъщи. То се поставя в помещенията, в които е най-вероятно да се образува висока влажност – например банята или кухнята.

reduce-humidity-clean-air-kitchen
Влагоабсорбаторът може да осигури чист въздух в кухнята, защото поглъща излишната влага.

Влагоабсорбаторът може да осигури чист въздух у дома. Не би ли било чудесно да намалим излишната влага и същевременно да създадем настроение с неповторим аромат у дома? Таблетките за ароматерапия във влагоабсорбатора са един добър вариант да постигнем и двете. С тези таблетки ефективността на влагоабсорбатора се допълва с неповторими аромати, които създават настроение за отмора, енергия и уют у дома.

5 ползи от влагоабсорбатора у дома

Основни предимства от използването на влагоабсорбатор у дома.

benefits-humidity-absorber-teaser
Прочетете повече

4 стъпки за премахване на мухъла и други проблеми с влагата веднъж завинаги

Най-важните стъпки и съвети за решаването на основните проблеми с влагата у дома.

steps-get-rid-mold-teaser
Прочетете повече